За Биофорс

Биофорс е ефективен и безвреден течен 100% органичен концентрат, който се прилага листно и почвено през цялата вегетация и плододаване. Биофорс съдържа всички лесноусвоими макро и микроелементи в голяма концентрация, които са нужни за правилното развитие на растенията.

Помага за формирането на здрава коренова система и повишава устойчивостта на растенията към стрес и патогени.

С използването на Биофорс ще намалите негативното въздействие от продължителното внасяне на химически торове върху почвата и растенията!

Използвайте Биофорс - течен органичен концентрат от биохумус за ускоряване на ранното развитие на растенията и за подхранване през интензивния вегетативен растеж. Осигурете резерв от хранителни вещества на всички растения в градината! 

- при накисване на семена, луковици и картофи за посев.
- за листно и почвено приложение през цялата вегетация и плододаване при всички зеленчукови и житни култури, трайни насаждения и цветя.

Подходящ за:
Градински култури (зеленчуци, подправки, картофи и др.); Овощни и лозови насаждения; Полски култури (пшеница, слънчоглед, царевица, ечемик, рапица др.); Горски култури (ягоди, малини, боровинки, къпини и др.); Етерично-маслени култури.

За развита и здрава вегетативна маса - листа, корени и стъбло.

За ускорен растеж и високи добиви!

За екологично земеделие!
Купете онлайн или поръчайте сега на 0897511715

Вижте отзивите и препоръките