НОВА РАЗФАСОВКА! Десет литра течен органичен концентрат от биохумус

75,00 лв.
Ново
  • Марка: Биофорс
  • Кат. номер: 002
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Използвайте Биофорс за развита и здрава вегетативна маса - листа, корени и стъбло. За ускорен растеж, натрупване на биомаса, високи добиви, транспортабилност и съхраняемост. Съдържа необходимите хранителни вещества - калий, азот, фосфор, магнезий и всички останали макро и микроелементи нужни за правилното развитие на градинските растения и трайните насаждения. Не съдържа фитопатогенни микроорганизми! Бързо се разтваря във вода и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство. Получената продукция е екологично чиста и без нитрати. 

Подобрява покълването на семената стимулира развитието на кореновата система повишава устойчивостта на растенията срещу стрес и патогени, повишава добива и качествата на произведената продукция. Подхранете всички градински растения и трайни насаждения по време на активен растеж и плододаване с Биофорс

Задавате ли си въпроси за ефективността на вашата градина? Правите ли всичко възможно, за да осигурите оптимални условия за растеж и развитие на вашите градински растения? Разгърнете потенциала на градината ви с Биофорс – 100% органичен тор концентрат от биохумус!


Осигурете резерв от хранителни вещества на всички растения в градината с Биофорс!
Цени с ДДС: 10л. - 75лв. | 5л. - 40лв. | 2л. - 20лв. | 1л. - 12лв.

Може да направите своята поръчка тук или с обаждане на тел.: 0897511715

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!