Никой не харесва безвкусни и пластмасови плодове и зеленчуци.

Никой не харесва безвкусни и пластмасови плодове и зеленчуци.
29 май 2024

БИОФОРС: ЗА ГРАДИНАРСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!

Задавате ли си въпроси за ефективността на вашата градина? Правите ли всичко възможно, за да осигурите оптимални условия за растеж и развитие на вашите градински растения? Разгърнете потенциала на градината ви с Биофорс – 100% органичен тор концентрат от биохумус!

Биофорс - 100% органичен концентрат от биохумус е:

  • 100% безопасен за хората, животните и пчелите
  • Лесен за употреба – листно и почвено приложение в пропорция 1:20 през периода цялата вегетация и плододаване
  • Екологично чист - не замърсява почвата и водата
  • Ефективен - растенията ви ще бъдат по-устойчиви на болести и вредители. Биохумусът е полезен за почвата и насажденията със своето богато съдържание на калий, азот, фосфор, калций, магнезий, желязо и др. Тези елементи ще увеличат съдържанието на протеини и минерали в структурата на растенията и ще стимулират техния растеж!
  • Резултатен - повишава добива до 30%

Оптимизирайте производството си с нашият богат на макро и микроелементи 100% органичен тор концентрат.

Цени с ДДС: 10л. - 75лв. | 5л. - 40лв. | 2л. - 20лв. | 1л. - 12лв.

Промоция! 5л. +2л. за 50 лева 

Биофорс е продукт за органично торене, който е одобрен и приложим по Екосхема 3 ( ЕКО СХЕМА ЗА ЗАПАЗВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПОЧВЕНИЯ ПОТЕНЦИАЛ - НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗЕЛЕНО ТОРЕНЕ И ОРГАНИЧНО НАТОРЯВАНЕ )

 

17 април 2024
Това е просто домат. Нищо повече?

Знаете ли, че… използването на органичен тор при отглеждането на домати не само подобрява растежа и развитието им, но и увеличава тяхната устойчивост към болести и вредители.

прочети още
27 януари 2024
След засаждане - започнете от корена!

След засаждане - започнете от корена! Използвайте Биофорс 100% органичен концентрат от биохумус за формирането на здрава коренова система и повишаване устойчивостта на растенията към стрес и патогени

прочети още
30 юни 2023
Периода на плододаване.

Периодът на плододаване е от съществено значение за градинските растения, като домати, краставици и пипер. Това е моментът, в който растенията се развиват и образуват плодове. Ето някои ключови факти и важни аспекти за този период:

прочети още
11 юни 2023
Важно! След дъждовете - Биофорс органичен концентрат (листно и почвено)

Голямото количество вода след продължителните дъждове ще доведе до отмиване на важните подхранващи вещества, които са нужни за растежа на градинските растения.

прочети още