ПРОМОЦИЯ! ДО КРАЯ НА СЕЗОНА! Две туби от 10 литра за 100лв.

100,00 лв. 110,00 лв.
Промо
  • Марка: Биофорс
  • Кат. номер: 005
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Биофорс съдържа всички лесноусвоими макро и микроелементи в голяма концентрация. Листно и почвено приложение през цялата вегетация и плододаване при всички зеленчукови и житни култури, трайни насаждения и цветя.

Използвайте Биофорс - органичен концентрат и при накисване на семена, луковици и картофи за посев. Съдържа всички хранителни елементи нужни за добро вкореняване, ранен растеж, правилно развитие, устойчивост на ниски температури, подхранване след интензивни дъждове, хранене и транспорт на въглехидрати.

Запасите на калий, азот, фосфор, магнезий, калций и всички други полезни елементи са много пъти по-високи отколкото в най-богатата почва. Тези хранителни вещества се усвояват лесно от растенията, но се освобождават постепенно, според нуждите им. Не съдържа фитопатогенни микроорганизми! Бързо се разтваря във вода и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство. Получената продукция е екологично чиста и без нитрати. 

Разфасовки и цени с ДДС: 10л. - 55лв. | 5л. - 30лв. | 2л. - 13 лв. | 1л. - 8лв. От производител.

Направете своята поръчка онлайн или с обаждане на тел.: 0897511715.

С внасянето (листно и почвено в оптималната пропорция 1:20 през 7,10 дни по време на вегетация и плододаване) на Биофорс 100% органичен концентрат ще осигурите необходимите хранителни вещества: калий, азот, фосфор, магнезий, калций и всички макро и микроелементи за правилен растеж и развитие на растенията. Не съдържа фитопатогенни микроорганизми! Бързо се разтваря във вода и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство. Получената продукция е екологично чиста и без нитрати.
Цени с ДДС: 10л. - 55лв. | 5л. - 30лв. | 2л. - 13 лв. | 1л. - 8лв.
От български производител
За информация и поръчка 0897511715 или в нашият удобен онлайн магазин.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!